Over ons

Wie zijn wij?

Emerce TravConnect is dé community van en voor innovatieve managers, ondernemers en directieleden in de Nederlandse travelbranche. Wij brengen professionals uit de travelbranche samen, van kleine tech start-ups tot internationale travelbrands. TravConnect is een community waarin we samen werken aan een slimmere en vooruitstrevende travelbranche.

Ons doel is om travel- digital marketing en techprofessionals samen te brengen om zo de Nederlandse travelbranche te helpen innoveren. Ons netwerk is een hub waarin leden kennis, ervaring en data delen. Travelbrands, digital agency’s en techbedrijven komen zo gezamenlijk tot oplossingen voor de perfecte ervaringen van de reiziger van nu. Dit doen we middels netwerk events, digitale content en onze kennishub.

Over Emerce

Met ons travel team werken wij dagelijks aan nieuws, activiteiten en must-read content voor professionals in digital travel.

Wij bieden inspiratie, cutting edge kennis en nieuws over digital business, media en marketing. De kern vormt het online platform met daarnaast speciale edities, een magazine, nieuwsbrieven, social feeds, opleidingen en events. We organiseren vele toonaangevende evenementen zoals Emerce Travel,  Emerce eDay en eDay Next Gen. 

Voor meer travel nieuws ga je naar emerce.nl/travel of volg je TravConnect op Facebook en Linkedin.