Partners

Kennis Partners

Travel Impact Lab

Travel Impact Lab helpt start-ups succesvol op gang en zet bestaande organisaties opnieuw in beweging. We bouwen een community waarin we reizen combineren met een positieve impact op de wereld.

Breda University of Applied Sciences

Wo- en hbo-opleidingen en kennis op het gebied van games, media, hotel, facility, logistiek, mobiliteit, toerisme, stedenbouw en vrije tijd.

Obi4wan

Obi4wan is specialist in media monitoring, reputatiemanagement en media-analyse. Elk kwartaal publiceren Emerce en Obi4wan de Social Travel 30 met een ranking van de beste social reisorganisaties

Travel Tomorrow

Onze doelstelling is het bundelen van krachten van de aangesloten leden ten einde de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, zodat we als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche

Community Partners

Mirabeau

We combine human centered design, technology and insights to create top-notch digital solutions. We combineren Design, Technologie & Insights voor de beste Digital Experience.

Datatrics

Creating more revenue by using data. We want to put the power of data in the hands of marketing teams.

Yellowgrape

Wij maximaliseren e-commerce rendement. Yellowgrape doet e-commerce voor gevorderden.

Netprofiler

We believe in digital data. Wij halen insights uit je digitale data om de ROI van jouw online marketing continu te verbeteren.