Partners

NHTV

Wo- en hbo-opleidingen en kennis op het gebied van games, media, hotel, facility, logistiek, mobiliteit, toerisme, stedenbouw en vrije tijd.

Buzzcapture

Buzzcapture is specialist in media monitoring, reputatiemanagement en media-analyse. Elk kwartaal publiceren Emerce en Buzzcapture de Social Travel 30 met een ranking van de beste social reisorganisaties

Antor

Leden van Antor bestaan uit verschillende bureaus voor toerisme die het gezamenlijke doel hebben om toerisme vanuit Nederland naar het buitenland te stimuleren.

ANVR

Onze doelstelling is het bundelen van krachten van de aangesloten leden ten einde de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, zodat we als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche

Jaarbeurs

Belangrijkste reden voor bezoekers om naar de vakantiebeurs te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete idee├źn op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers gaven persoonlijke reistips uit eerste hand.